Tuesday, July 29, 2008

Hell i uhell























Jeg var heldig som slapp med skrekken...
Posted by Picasa

Problemer med publisering

Jeg hadde store problemer om å ta opp denne bloggen igjen og bruke den som mobil blogg etter inspirasjon fra Jon Vidar. Dessverre har det vist seg svært vanskelig. Etter mye feilsøking og sammenlikning med Sunniva og min sin fellesblogg har jeg funnet ut at jeg har blitt registrert som mulig spamblogg. Nå har jeg endelig funnet ut av dette og håper at det vil bli fikset snarlig:
----
Bloggen krever ordbekreftelse
Bloggers roboter for beskyttelse mot spam har oppdaget at bloggen din har de samme karakteristikkene som en spamblogg. (Hva er en spamblogg?) Ettersom det er en virkelig person som leser dette, er bloggen din antageligvis ikke en spamblogg. Automatisk spamregistrering er upålitelig av natur, og vi beklager på det sterkeste for denne feilen.
Den 29. juli 2008 mottok vi din forespørsel om å låse opp bloggen. På vegne av robotene beklager vi å ha låst den søppelfrie bloggen din. Vi håper at du kan vise tålmodighet mens vi tar en titt på bloggen din og bekrefter at det ikke snakk om søppelinnlegg.
Finn ut mer om hvordan Blogger bekjemper spamblogger.
----
Forespørsel mottatt
Vi har mottatt forespørselen din om å kontrollere at bloggen din ikke er en spamblogg. Vi vil se på bloggen din og sende et svar på epost.
Finn ut mer om hvordan Blogger bekjemper spamblogger.
----

Rekkverket kommer på plass


Stolpene som skal brukes til rekkverk kommer på plass
Posted by Picasa

Start bygging av terrasse

Vi har lenge vurdert om vi skal bygge veranda. Jeg kom først godt i gang i midten av mai. Her har jeg akkurat blitt ferdig med de 12 pilarene som skal holde terassen i riktig høyde.
Posted by Picasa