Thursday, September 22, 2005

Fjellfimfestival paa Turtagroe #1

Helga 16.-19. september var det fjellfilmfestival på Turtagrø. TTU hadde satt opp buss fra Gløshaugen og opplegget virket proft. Bussen fra Trondheim hadde rundt 25 deltagere, men bare 4 fra TTF (buuu). To fulle busser kom fra Bergen og en fra Oslo. Fredag gikk med til å bli kjent på området og sette opp telt. Jeg rakk en dårlig snowboard film og en pils før jeg tok kvelden.

Lørdag var det primusfrokost med Rolf utenfor teltene våre. Jeg hadde meldt meg på dagstur til Dyrhaugsryggen. Følget var stort og jeg var på forhånd spent på klyvingen. Det viste seg at nivået ikke skremte meg - flere var bedre kledd for en tur på byen og klyvingen liknet mere kravling. Alle som ville kom til toppen. Turen var flott, og bildene flottere - vi returnerte til Turtagrø i sjutida.

På ettermiddag var det middag, isdusjing, filmseeing og foredrag fra norsk K2 ekspedisjon. Kombinasjonen film+camping er glimrende: Varmen og kosen får du inne, følelsen av å være på fjellet ute. På kvelden nøt man et par kalde i varmen mens man studerte alle de spradende boblerne og pratet skit. En koselig kveld!

Søndag var det en meget avslappet stemning. Jeg benyttet sjansen til å få med meg filmen "Loop" - om livet og hvordan det bør leves. En perfekt avslutning på en flott helg. Til dere som angrer på at dere ikke ble med: Nå kan dere angre på at dere ikke ble med ;D

Posted by Picasa